In het kader van burgerschap en betrokkenheid op mensen in de wereld om ons heen sponsoren we drie kinderen:

Valeria is het sponsorkind van groep 1/2a, 1/2b, 1/2c, 3 en 4a.
 
Juan Carlos Alexander is het sponsorkind van groep 4b, 5 en 6.
 
Ana Maria groep 6-7,7,8.pdf is het sponsorkind van groep 6/7, 7 en 8
 
We doen dit via Woord en Daad. We halen hier elke vrijdag geld voor op.
 
Daarnaast steunen we per jaar altijd enkele goede doelen.
 

Mogelijkheid om het zendingsgeld over te maken

Iedere vrijdag besteden alle klassen van de Bethelschool aandacht aan de zending door het ‘zendingsgeld’ op deze ochtend in te zamelen. Verspreid over het schooljaar zamelen we op de Bethelschool geld in voor drie verschillende projecten. Momenteel zijn we bezig met het eerste project waarbij we sparen voor onze sponsorkinderen Valeria, Juan Carlos Alexander en Ana Maria. We vinden het belangrijk om op deze manier wekelijks aandacht te besteden aan onze hulp aan mensen in nood.  

De afgelopen tijd hebben wij echter van meerdere ouders gehoord dat het gewaardeerd zou worden om op een digitale wijze het zendingsgeld over te kunnen maken. Een reden die hiervoor genoemd wordt is dat ouders aangegeven hebben eigenlijk geen losgeld thuis te hebben. Om deze ouders tegemoet te komen willen we de mogelijkheid bieden om het zendingsgeld over te maken. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, vragen wij u om deze bijdrage in de maand oktober over te maken in verband met de administratie die hier voor onze kant aan verbonden is. Het overmaken kan op de volgende wijze:  

NL31 RABO 0366 8286 65 tnv Hervormde Bethelschool 

O.v.v. Zendingsproject Sponsorkinderen 2020 

 Omdat het project van de sponsorkinderen van Valeria, Juan Carlos Alexander en Ana Maria allemaal loopt via de stichting Woord&Daad vormt het overigens geen probleem als bijvoorbeeld uw ene kind in de eigen klas spaart voor Valeria en uw andere kind voor Ana Maria. 

 

Op welke wijze dan ook, alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!