Kennismaken met de school en aanmelden van uw kind

Bedankt voor uw belangstelling voor onze school. Wees welkom om kennis te komen maken!

Op onze website en in de schoolgids staat veel informatie die u kan helpen bij het maken van een goede schoolkeuze voor uw kind. De Bethelschool is een christelijke school. Gods liefde staat centraal. Dat heeft gevolgen voor de inhoud van ons onderwijs en de manier waarop wij met elkaar omgaan. De kinderen horen verhalen uit de Bijbel en doen actief mee in het aanleren van psalmen, in het bidden en bij de vieringen. Ook vinden we rust, regelmaat en reinheid waardevolle vereisten voor onze school.

Een bezoek aan de school is toch echt de beste manier om een goed beeld van onze school te krijgen. U vertrouwt uw kind immers toe aan de zorgen van school. Het is belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat u weet waar we als school voor staan! U kunt contact opnemen met de school via het contactformulier, e-mail of telefoon om een kennismakingsbezoek af te spreken.

In dit gesprek wordt persoonlijk aan u verteld waar de school voor gaat en voor staat en maken we kennis met elkaar. We zijn in u en in uw kind geïnteresseerd. Uw kind mag uiteraard bij dit gesprek aanwezig zijn, meestal duurt een kennismakingsgesprek ongeveer drie kwartier. Tijdens dit gesprek krijgt u een rondleiding door de school. Het verdient aanbeveling om dit onder lestijd te doen, u ziet de school dan in bedrijf.

Verder is er eenmaal per jaar een open lesmorgen. In 2023 zal dat DV woensdagochtend 11 oktober zijn. Tijdens deze morgen kunt u gewoon de school binnenlopen, een kopje koffie drinken en even in de groepen kijken. 

We waarderen het wanneer u uw kind tijdig opgeeft, bij voorkeur rond de leeftijd van 2 jaar. Dat geldt ook voor ouders waarvan kinderen al op onze school zitten. Hoe meer ouders hun kind tijdig opgeven, hoe beter zicht er is op welke kinderen er wanneer instromen. We gunnen elk kind Christelijk Onderwijs en willen niet met wachtlijsten werken.